torstai 13. syyskuuta 2012

Voihan pähkinä

Hui kun tuntuu, ettei aika taas riitä mihinkään. Töitä on riittänyt ja käyn aikuiskoulutuksessa vielä semmosta kurssiakin, mistä pitäisi suorittaa joitakin tehtäviä kotona ja töissä. Vielä ois loppurutistus jäljellä ja marraskuussa se onkin sitten jo ohi. Yllätin kyllä itseni tällä viikolla metsästämästä uusia koulu tai kurssi vaihtoehtoja... Heh :D Ei jotenkin ollenkaan mun tapaista! 

No mutta, asiaan eli pistaasipähkinään mikä pääsi kynsille niistä viime lakkaostoista. Jotenkin tykkäsin, mutta sitten kuitenkin oli aika ärtsyn vihreä, eli ei nämä nyt turhan montaa päivää kynsillä viihtynyt. Kyseessä oli siis Mavalan Delicious color's sarjan sävy 183 Pistachio. Laitan tähän tuon saman kuvan edellisestä postauksesta, kun en hoksannut ottaa kuvaa yksittäin tuosta pullosta. 


Ja tässä lopputulos. Peukkuihin ja nimettömiin lisäsin tuollaiset rusettitarrat kun tuntui jäävän muuten niin valjuiksi ;).


Nyt on hiljalleen tipahdellut luukusta Ebay-ostoksia, joten todennäköisesti seuraava postaus tulee käsittelemään niitä. Nyt kutsuu syksyinen sää ja työt :)!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa :)