torstai 30. elokuuta 2012

Aiheen vierestä...

Eli tällä postauksella ei tule olemaan mitään tekemistä kynsien kanssa vaan yritän kaupata pois mun Jeffrey Campbellin Litoja!! 

Joo mä tiedän että niillä on  helppo kävellä ja ne on ihan super mukavat jalkaan ja eihän siinä oo korkoo paljo mitää kun on sitä platoa niin paljon... Ei mee mulla ihan niin ku käytän AINA (ainakin 99% ajasta) tennareita. Niin en vaan osaa käyttää korkkareita, huoh, vaikka kuinka tahtoisin :( Ne on niin hienot, mutta sen verran kalliit, että en viitsi niitä jättää kaappiin pölyttymään, joten KÄYTÄ TÄMÄ LOISTAVA TARJOUS HYVÄKSI ;) Uutena näistä saa maksaa about 190€ ja nyt lähtisi 140€+postikulut tai sitten nouto Tampereelta. 





Kengät on tosiaan mustat, kokoa 39, "perus"nahkaa. Oon pitänyt niitä töissä tunnin verran sisätiloissa. Alimman kuvan otin siksi, kun toisessa korossa on tosiaan tuommoinen hassu pieni vaalea jälki, mitä en edes ostotilanteessa huomannut, mur. Mutta jos kiinnostuit näistä, haluat lisää kuvia tai muuta niin laitappa vaikka sähköpostia niin palaan asiaan asap :) Tahtoisin niin kovin, että joku antaisi näille rakastavan kodin <3

Kuvat on nyt vähän huonot, kun ei tuo Samsungin puhelin kamerana oo välttämättä paras vaihtoehto...


2 kommenttia:

Sana on vapaa :)