tiistai 18. kesäkuuta 2013

Auttakaa kynsihöperöä hädässä!


Tarvitsen lakoilleni kunnollisen säilytysratkaisun ja siihen 
tarjotaan mahdollisuutta Jeans.fin Facebooksivulla. Osallistuin
 kuvakilpailuun, jossa eniten tykkäyksiä saanut kuva voittaa 
kynsilakoille telineen ja säilytysboksin. Joten rakkaat lukijani, 
osoittakaa rakkautenne ja tykkäilkää <3

Kuvaani pääset TÄSTÄ.


Kiitos miljoonasti äänestä, puspus <3

-Hannaliininen

5 kommenttia:

 1. En ole Facebookissa, joten en voi äänestää, mutta siltä varalta että nuo teline ja boksi eivät sinulle päädy, tarjoilen jo vararatkaisun johon itse olen tyytyväinen:

  Etolasta saa muovisia työkalupakkeja montaa kokoa, itse ostin sellaisen keskikokoisen jossa on erillinen pois nostettava yläosa. Toimii loistavasti, yläosassa on tipping toolit, viilat ja muut pikkuhärpäkkeet ja itse työkalupakkiosaan mahtuu sitten koko pienehkö n. 50 lakan kokoelmani. Mutta niitä pakkeja siis on montaa kokoa, eli isommallekin kokoelmalle löytyy varmaan ja sen minun keskikokoisen hinta oli vain 15 euroa. 'Oikeat' kosmetiikkalaukut ovat moninkertaisesti kalliimpia, mutta tämä on ihan yhtä hyvä. Leimauslaatat (isot) tosin eivä tmahdu pakkiin, joten nyt on kombo pakki + muovikori, mutta niihin menee ihan koko kynsienlaittoarsenaali.

  Onnea arvontaan, toivottavasti voitat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä ja vinkistä :)!

   Työkalupakit on kyllä hyviä säilytykseen. Mulla on ompelutarvikkeet säilöttynä pakkiin, sakset, mittanauhat, neulat, langat ym. pikkutavarat säilyy sulassa sovussa siellä.

   Poista
  2. Mä oon ostanut joskus Biltemasta työkalupakin meikeille :D. Se on kans ihan kätevä, tosin olisi kiva jos olisi enemmän semmoisia koloja johon voisi laittaa eri lakat.

   Poista

Sana on vapaa :)